Прославление Cвет жизни (02:50)

Дитяча програма «Позитив шоу»

05.01.2024 Дитяча програма «Позитив шоу»

Розповідаємо про неймовірну дитячу програму «Позитив шоу»! Це було незабутнє свято для маленьких мешканців нашого міста. Програма привернула увагу багатьох дітей та їхніх батьків. Свято було наповнене веселими іграми, розіграшами, презентаціями та неймовірними демонстраціями унікальних девайсів. Герої програми були настільки яскравими та захоплюючими, що діти не могли відірвати від них очей!

У програмі також були проведені різноманітні конкурси та веселі театральні мініатюри. Діти з радістю приймали участь у всіх завданнях. Це було дуже цікаво та захоплююче для маленьких дослідників. Усі діти були в захваті від такої незабутньої програми. Вони почули Євангеліє Ісуса Христа у зрозумілій для них формі і молилися до Бога разом з героями. Організатори отримали величезну подяку від дітей та їхніх батьків. Вони були дуже вдячні за таку чудову можливість провести весело та незабутньо час.

Дякуємо всім, хто долучився до організації цього заходу та зробив його таким чарівним! Бажаємо всім діткам ще багато радості та незабутніх моментів!





Версия для печати ...


Пошук по сайту