Прославление Cвет жизни (02:50)

Свято сімейних цінностей

06.06.2017 Свято сімейних цінностей

Цікавий концерт з різноманітними виступами – музичних, танцювальних, творчих колективів і дітей і дорослих, корисні тренінги для батьків, спортивні конкурси та майстер класи, атракціони – все це чекало полтавчан на Святі сімейних цінностей 4 червня. Його організували євангельські церкви міста Полтави, присвяченй захід був міжнародному дню захисту дітей та проводився у рамках святкування 500-річчя Реформації. 

2017 рік був проголошений роком Реформації Радою Євангельських Протестантських Церков України, яка ініціювала проведення в Україні заходів, спрямованих на підвищення духовності та освідченості громадян. Враховуючи, що ця подія є особливою для усієї християнської спільноти, президент України підтримав цю ініціативу та підписав указ про відзначення 500-річчя Реформації в усіх областях. На протязі цього року у Полтаві та її області вже було проведено багато освітніх, соціальних, просвітницьких, наукових та творчих проектів і Свято сімейних цінностей є одне з них. Воно важливе, бо родина завжди була осередком духовного життя.

У цей день в центрі міста, у корпусному парку лунали дитячі голоси та радісний сміх. Багато людей разом зі своїми сім’ями прийшли на свято для відпочинку. Вони мали можливість сфотографуватися на красивих фото зонах, прийняти участь у концерті та різноманітних конкурсах, атракціонах, власноруч зробити поробки і навчитися малювати, зробити зачіску та аква-грим, поласувати солодощами та отримати духовну літературу – і все це безкоштовно. Уся малеча і батьки були дуже раді такій нагоді чудово відпочити та гарно провести час на справжньому святі.

 





Версия для печати ...


Пошук по сайту