Прославление Cвет жизни (02:50)

Відсвяткували Великдень разом з церквами Полтави

17.04.2017 Відсвяткували Великдень разом з церквами Полтави

16 квітня у рамках програми святкування 500-річчя Реформації, на центральній площі міста Полтави пройшла концертна програма «Святкуймо Великдень разом!».

В недільний день жителі міста побували на чудовому Пасхальному концерті з виступами християнських колективів різних церков на Пасхальну тематику. Єпископи і пастори вітали присутніх зі світлим Христовим воскресінням та відкривали через Слово Боже його значення для кожної людини. Також, священнослужителі молилися за рідне місто, його жителів і за всю Україну.

Разом з іншими церквами Полтави церква «Світло життя» прийняла активну участь у святковій програмі: хор церкви співав про воскресіння Нашого Спасителя, а єпископ об'єднання церков «Світло життя» у Полтавській області Дмитро Анатолійович Лаптєв ділився важливим посланням. Прикрасив концерт виступ Анни Баскар – доньки пастора з Індії, яка відвідує церкву «Світло життя».

На прощі біля театру Гоголя було зведено наметове містечко, де християни з різних полтавських церков пригощали присутніх гарячим чаєм, солодкою ватою, робили зачіски, вчили малювати, робити пасхальні поробки, дарували християнську літературу та розповідали про воскресіння Ісуса Христа. Багато людей цього вечора раділи з приводу святкування Великодня разом з усіма християнами міста!





Версия для печати ...


Пошук по сайту